logo

Multifocale Brillenglazen

Brillenglazen zijn er in veel verschillende soorten, merken en ook prijsklassen. Het duurste wil niet altijd zeggen dat het het beste is. Wij adviseren het juiste glas bij uw wensen en passen het aan op uw ogen. Echt maatwerk dus. Kom voor meer informatie langs bij Raavé Zoom Optiek: de vakkundige opticien in de regio Heythuysen, Haelen, Hundel en Roggel en Neer.

Onderzoek

Oogzorg

de Juiste Bril

Gespecialiseerd in multifocale glazen

Welkom bij Raavé Zoom Optiek

 

 

Specialist in Muiltifocale Brillenglazen!

Multifocale glazen

De Beste Multifocale Glazen Kiezen

Raavé Zoom Optiek is gespecialiseerd in alle mogelijke multifocale toepassingen en levert al jaren maatwerk als het gaat om multifocale glazen. Er zijn verschillende soorten multifocale glazen ontwikkeld. Elk type heeft zo zijn specifieke eigenschappen, waarbij de verhouding tussen het leesgedeelte en gedeelte voor ver zien varieert. Daarnaast houden we rekening met uw wensen en wanneer het voor u uiterst belangrijk is om alles scherp te kunnen zien.
Kom langs bij Raavé Zoom Optiek in Heythuysen, wij leggen u met plezier uit wat de verschillende mogelijkheden zijn. Juist als het om multifocaal gaat biedt de specialist uitkomst!

De 3 grootste voordelen van Shamir brillenglazen

Voordeel 1

Passie voor innovatie: innovatieve brillenglazen

Bij Raavé Zoom Optiek worden de meest geavanceerde technologieën gebruikt bij het ontwerpen van brillenglazen. Dankzij de toepassing van kunstmatige intelligentie tijdens de oogmeting zijn de brillenglazen zeer nauwkeurig. Hierdoor geniet u altijd van haarscherp zicht!

Voordeel 2

De beste en snelle service

Bij Raavé Zoom Optiek staan niet alleen haarscherp zicht, maar ook een goede service hoog in het vaandel. De productie van Shamir brillenglazen is bijzonder snel, waardoor u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bril. De opticien zal vervolgens ervoor zorgen dat de Shamir glazen perfect passen in het gekozen montuur.

Voordeel 3

Personaliseer uw brillenglazen met diverse hoogwaardige coatings

Door coatings toe te voegen geniet u van meer comfort en sluit uw bril perfect aan bij uw levensstijl! Bent u veel achter de computer aan het werk? Dan is het wellicht aan te raden om een coating toe te voegen die blauw licht tegenhoudt. Vraag naar meer opties bij onze opticien!

Vakmanschap in brillenglazen bij Raavé Zoom Optiek

Een vakkundige opticien is onmisbaar bij het kiezen van de juiste brillenglazen. Een hypernauwkeurige oogmeting is de eerste stap naar haarscherp zicht. De kwaliteit van het brillenglas en de vaardigheid van de opticien bij het slijpen van het glas zijn belangrijke factoren voor een perfect eindresultaat.

Het lijkt voor de hand liggend, maar niet iedere opticien gebruikt hoogwaardige apparatuur om uw brillenglazen en sterkte op te meten, slijpen en af te stellen. Bij Raavé Zoom Optiek staan we voor waardevol advies, actuele en vergaande expertise op het gebied van oogzorg en kwaliteit boven kwantiteit. Daarom werken we met de nieuwste technologieën, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw brillenglazen perfect aansluiten bij uw unieke zichtprofiel.